Обикновено научаваме какво се случва в живота на звездните двойки от интервютата, в които всяка половинка говори поотделно. Уил Смит и семейството му обаче са изключение.

52-годишният актьор и съпругата му Джейда Пинкет Смит неведнъж са обсъждали личните си отношения в шоуто Red Table Talk във Facebook, което госпожа Смит води с майка си и дъщеря си Уилоу. В същото предаване, тя е говорила открито и с бившата на Смит - актрисата и модел Шири Зампино.

Именно Шири е майка на големия син на звездата от "Мъже в черно" - Уилърд Карол Смит III, по-известен като Трей. Иначе Уил има още две деца от настоящата си любима - дъщеря на име Уилоу, която е на 20 години, и още един син - Джейдън на 22.  Още преди 20 години Уил Смит показва големия си син Трей във видеото към песента му "Just the Two of Us". Тогава детето му е едва на осем и по нищо не личи, че един ден ще споделя едни и същи интереси с баща си. 

Днес Трей гони музикална кариера и е добре познат като DJ AcE. Преди години се появява и в епизод от семейната комедия All of Us (2003-2007 г.), която създават Бетси Борнс, Уил и Джейда Пинкет Смит.

В трогателно видео, което Уил Смит заснема от Абу Даби и качва в Instagram, актьорът споделя с вълнение, как синът му е казал, че той е най-добрият му приятел.

Но двамата с Трей невинаги са били толкова близки, особено след развода с майка му през 1995 г.

"Между Трей и мен невинаги е било така... Той се почувства предаден и изоставен (след раздялата). Такава благословия е да възстановя силната връзка с прекрасния ми син!", споделя Уил в своя Instagram.   http://dnesplus.bg