Въпреки че понякога го забравяме, възхищавайки ѝ се как изглежда на 51 години, Катрин Зита-Джоунс е човек, точно като нас. Като такъв, и тя има своите малки грехове. И не, не става дума за брака ѝ с Майкъл Дъглас, а за това какво трябва да яде и какво всъщност иска да яде.

Разбира се, перфектна форма се поддържа с лишения и актрисата не е изключение от това правило. Пред Wallstreet Journal тя признава, че яде само "истинска храна", за да изглежда така, както преди 30 години, когато започва кариерата си.

Но ако все още трябва да спазва това правило и да стои далеч от любимите си сладкиши, Зита-Джоунс си мечтае за времето, когато ще бъде "достатъчно стара" и ще може да се наслаждава на воля на любимите си сладки прегрешения.

"Когато остарея наистина, ще започна да приемам много витамини, защото искам да мога да ям десерт до края на живота си", казва къде на шега, къде не актрисата. И пояснява още веднъж, че мечтата ѝ е да яде само десерти.

С тези свои на пръв поглед забавни признания съпругата на Майкъл Дъглас отново отваря темата за цената на славата и за това доколко публичният образ може да се различава от действителната същност на дадена известна личност, предава Daily Mail.

"Невинаги съм Катрин Зита-Джоунс. През повечето време аз съм просто Кат", казва тя и пояснява, че Кат е жена, която обича да бъде със семейството си, свита на дивана. Обича и да има личен живот, който се различава от всичко, което избира да ни споделя.  http://dnesplus.bg