"Не отказвам да остарея, но мразя мисълта, че животът ни унижава", признава френската актриса Изабел Аджани.

В момента Аджани участва в комедията "Mascarade" и минисериала "Diane de Poitiers", пише БГНЕС.

Отново в кината във филма "Mascarade", в ролята на Мерилин, на малкия екран в минисериала "Diane de Poitiers".

.. Изабел Аджани е на всички фронтове. Между двата проекта актрисата дава ново интервю за списание "Paris Match". Възможност тя да се върне към последиците от движението #MeToo и към силните и различни женски образи, които играе този сезон.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Isabelle Adjani (@isabelleadjaniofficiel)

На 7 ноември France 2 ще излъчи двата епизода на "Diane de Poitiers" - минисериал, в който Изабел Аджани играе любимата на крал Хенри II - историческа личност, която обръща обсебващо внимание на външния си вид, защото отказва да остарее. Случаят на актрисата не е идентичен с този на нейната героиня.

"Не отказвам да остарея. Бих предпочела земно съществуване като Бенджамин Бътън, въпреки че съм благодарна, че след толкова години се познавам по-добре", коментира 67-годишната актриса. "Но, да, мразя идеята, че животът продължава да ни унижава, преди последния етап на библейското "прах при праха"!"

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Isabelle Adjani (@isabelleadjaniofficiel)

 

"Трябва да активирате мозъка си за две минути! Смятате ли, че медицината против стареене е на мода, защото повечето хора не преживяват старостта като катастрофа и са щастливи да са с единия крак в гроба?, добавя известната актриса. За звездата, носителка на пет "Сезар"-а, "също като Diane de Poitiers /Диана от Поатие бел.ред/ навремето, ние се борим с наличните средства - днес те са по-многобройни".

След това майката на Барнабе и Габриел-Кейн (43 и 27 г.) споменава за обновяването на клетките, което се основава на научни открития. "Във всеки случай този актив ще бъде част от моята личност до смъртта ми. Веднъж феникс, винаги феникс!"

Content Original Link:

https://fakti.bg/life/725377-izabel-adjani-govori-otkroveno-za-starostta