Актьорът Матю Пери продължава с шокиращите разкрития от личния си живот, които написа в книга. В биографията си той разказва как му се е наложило да използва колостомична торбичка, докато се възстановява от спукването на дебелото си черво поради предозиране с опиати, на 49-годишна възраст през 2018 г.

Пери, известен в цял свят като Чандлър от „Приятели“, носил колостомична торбичка в продължение на девет месеца и му бил даден само два процента шанс да оцелее, след като прекарал две седмици в кома на животоподържащи апарати.

В ново интервю за GQ Пери предостави откъс от предстоящите си мемоари “Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing”, в които той си спомня как се е събуждал „покрит със собствените си изпражнения по 50-60 пъти“. „Имах л**** по цялото си лице, по цялото тяло, в съседното легло. Когато се случи трябва да имате медицински сестри около себе си“, обясни той, предаде "Телеграф".

За негов ужас, когато дошъл моментът да премахне колостомичната торбичка, се оказало, че интервенцията е била неуспешна и трябвало да му бъде направена илеостома ( интервенция, при която се прави малък отвор на външната част на корема, откъдето се извежда и прикрепя края на тънкото черво, бел. ред.)

Скоро след това обаче му била направена нова операция, с която проблемът бил решен. „Много съм благодарен, защото лекарите ми помогнаха да остана жив. Но трябва да живея живота си 24/7 с всички тези белези”, призна Пери.

Content Original Link:

https://fakti.bg/life/725382-matu-peri-se-sabujdal-s-izprajnenia-po-liceto-zaradi-predozirane-s-opiati