Представителите на тези 3 зодии ще се сблъскат с редица сериозни проблеми през ноември 2022 г. Някои от тях ще научат за предателство на любим човек, а други за здравословни проблеми.

Рак

Още през следващия месец Раците може да се сблъскат със сериозни проблеми в работата.

Завистливи колеги ще им заложат капан и това дори може да стане причината представителите на този знак да загубят работата си.

Съветът към Раците е да бъдат много внимателни и не споделят плановете си с никого. Представителите на този знак не трябва да забравят, че недоброжелателите им никога не спят.

Овен

Още в началото на ноември Овенът може да научи за предателство от страна на любим човек.

Вероятно вярвате твърде много на някого, но това е напълно неоправдано. Този човек, без капка свян, ще ви забие нож в гърба и дори няма да му мигне окото. Може да е или ваш роднина, или сродната ви душа, пише iwoman.bg. Решението, разбира се, зависи от вас, но не забравяйте, че преди да решите каквото и да било, трябва да го обмислите добре.

Скорпион

Скорпионите вероятно ще се сблъскат със здравословни проблеми, чието решение ще изисква много усилия и средства. Съветът към тях е да пренебрегват здравословното си състояние и да подходят с особено търпение и внимание към проблема.

Content Original Link:

https://fakti.bg/life/724690-nepriatnosti-ochakvat-tezi-zodii-prez-noemvri