Разкрепостена авиокомпания предлага наем на самолет за 45 минути и заявява, че пътниците могат да се качат на борда само по прашки и бельо, стига да пристигнат навреме.

Повечето от нас са чували за клуб „На една миля във въздуха“. Така на жаргон и с известна доза гордост се наричат хората, успели да правят секс на борда на летящ самолет.

За мнозина тези истории са само празни хвалби, но за други те звучат доста интригуващо и те се опитват да ги осъществят.

От друга страна, обаче, стюардите и стюардесите всячески се опитват да попречат на такива начинания по време на полет, които се правят най-вече в тоалетната.

Във Великобритания, например, е незаконно да се прави секс в публична тоалетна, включително и на самолет.

Компанията Love Cloud Vegas, обаче, предлага напълно законна възможност да осъществяване на тази фантазия чрез наемане на самолет, който лети около Лас Вегас. На борда има легло и пътниците могат да правят секс без да ги е страх, че ще ги хванат, съобщава Daily Star, цитиран от novini.bg.

Двойките могат да наемат самолет на Love Cloud за 995 долара и да се развихрят на специално монтираното легло, докато 51-годишният пилот Антъни Блейк прави кръгчета в небето със слушалки на ушите.

В серия от клипове компанията показа свои разгорещени пътници, които се качват на борда по прашки и сутиени.

„Винаги забавна и гореща среща, можете да се появите в официално облекло или по прашки. Стига да се появите навреме“, посочват от компанията.

@love_cloud_vegas Fan Date , you’d better like and follow this one. Who knows…. You could be next #LoveCloudVegas #DateNight #MileHighClub #fypシ ♬ original sound - Love_Cloud_Vegas