Красивата актриса Стефания Кочева, която се появи на откриването на фестивала "Синелибри" в НДК под ръка с Ушев, потвърди, че двамата са двойка и вече официално се показват в обществото като такава. Началото на феста бе поставено с премиера на неговия първи пълнометражен игрален филм "Ф 1.618".

Стефания бе неотлъчно до него, за да го подкрепи в новото начинание като режисьор. Ушев и Стефания вече не крият отношенията си и макар да не се впуснаха в изява на горещи чувства пред многобройната публика, стана ясно, че са решили да официализират своята връзка, пише България днес. Разликата от 17 години не притеснява двамата влюбени. Ушев, който е младолик, през февруари ще празнува 55 години, а на Стефания, която също младее, не ѝ дават истинската възраст. Актрисата от няколко години е в трупата на Сатиричния театър, но участва и в доста проекти за екран. Ролята ѝ в "Порталът" се очертава като най-значимата в кариерата ѝ до момента. Известно време след като завършва НАТФИЗ, актрисата живее в Лондон, но се завърна за постоянно у нас.

 Освен че двамата с Тео Ушев са красиви и талантливи, доста видно е, че двамата си подхождат и на височина. На цели 1,98 см се извисява Теодор Ушев. Преди години е тренирал баскетбол, но обичта към четките и киното е надделяла. Новата му любима Стефания пък е 1,80 см. В публичното пространство не е известно Кочева да е имала сериозна връзка, докато за Ушев се знае, че има голяма дъщеря, а живееше на семейни начала с жена, която има син. Преди повече от година обаче двамата се разделили.

Content Original Link:

https://fakti.bg/life/721811-stefania-kocheva-i-teo-ushev-sa-novata-zvezdna-dvoika-u-nas