Макар дълго да пази мълчание по въпроса, певицата Михаела Маринова вече официално не е с приятеля си – благоевградския футболист Александър Дюлгеров. Пред Нова тв тя допълни, че в момента е на един много красив етап от живота си. Той започва с новата ѝ песен „До безкрай“.

„В момента съм на един много красив етап от живота ми. При мен непрекъснато тече някаква метаморфоза. Това ми помага и ми дава повод да творя” – сподели тя. За песента тя каза още: „Тя е началото на новия етап в живота ми, който ще заключа в един втори албум, по който работя. Този нов етап свързвам с израстването ми като артист. Новата Михаела е по-смела и по-дръзка в решенията си, в музиката си, в живота си като цяло”, заяви Михаела Маринова.

Както е известно, Михаела Маринова беше гадже на футболиста Александър Дюлгеров през последните три години. Двамата бяха считани за една от стабилните двойки и дори се очакваше в скоро време да вдигнат сватба. Вместо Менделсон обаче последва раздяла.

„Това са едни риторични въпроси, които съм си задавала много пъти сама на себе си: Любов ли е сълзи, когато падат? Любов ли е, когато си мълчим? Всеки сам за себе си може да си намери отговора. Моят е не! Трябва да си истински пълноценен и щастлив, особено когато си с някого“, сподели още в разговора певицата.

 

Content Original Link:

https://fakti.bg/life/698010-mihaela-marinova-potvardi-za-razdalata-s-gadjeto