Софи Маринова, която тези дни представи новата си песен „Ревнувам те“, се похвали, че само нейният кумир Лили Иванова е пред нея. Става дума за класация за продадени билети за концерти.

Примата на родната естрада, която неведнъж е демонстрирала доброто си отношение към фолк певицата, е на първо място по продажба на билети за тазгодишното си турне, пише "Уикенд".

Софи Маринова пък е на втора позиция с предстоящия си концерт в зала „Арена Армеец“ на 8 октомври. Гласовитата фолк звезда ще излезе на сцената с „Ку-ку бенд“, като повод за грандиозната изява е 25-годишнината ѝ на сцената.

„Вълнението ми е още по-голямо от факта, че на първо място е моят кумир – Лили Иванова и нейното Турне 2022! За мен е огромна чест да бъда в една класация с нея! Благодаря на моята публика за обичта и подкрепата!“, похвали се Софи, като изтъкна, че е много щастлива и развълнувана.

Вече почти една трета от пропуските са продадени. Най-евтините билети са по 25 лева, но има и такива по 60, 70 и 80 лева. Капацитетът на залата е 13 000 зрители.

Груба сметка сочи, че от спектакъла ще се реализира над 500 000 лева оборот. Чистата печалба след приспадането на разходите би възлязла на около 350 хил.лева.

Content Original Link:

https://fakti.bg/life/678779-kolko-pari-shte-specheli-sofi-marinova-ot-koncerta-si-v-arena-armeec