Жана Бергендорф често се разочарова от мъжете до себе си, но въпреки това не се отказва да търси истинската любов. Най-новата ѝ победа в битката за щастие е младо гадже със сини очи. Звездата се среща с него вече повече от година и дори го запознала със сина си Леон, пише "Уикенд"

Мъжът до Жана Бергендорф, изглежда, е по-млад от нея, но това не пречи на хармонията в двойката.

36-годишната певица явно се чувства сигурна в чувствата на човека до себе си, след като е решила да го представи на сина си Леон. Младият мъж и момчето се разбират повече от добре, твърдят запознати.

Леон вече би трябвало да е завършил основното си образование, така че е достатъчно голям, за да намира общи теми за разговор с мъжа на майка си. За въпросния мъж към момента не са известни никакви подробности, освен че се казва Симеон Ставрев и че футболният отбор, който подкрепя, е любимият и на Жана „Левски“.

Двойката от време на време посещава родните стадиони, за да гледа мачове на любимия си отбор. Бергендорф крещи в подкрепа на футболистите, а Ставрев е по-обран в поведението си, твърдят очевидци на футболните страсти на певицата. Самата Жана преди десетина дни се включи през социалните мрежи от един от тези мачове.

Тя снима терена, но и мъжа до себе си. От записа се вижда, че се държи доста невъзпитано на стадиона, коментирайки въздържаното си поведение на Симеон, и дори обижда мъжа си, използвайки по негов адрес изключително обидна дума. Симпатичният младеж обаче се отнася с разбиране към уличния речник на любимата си, вероятно отдавайки го на емоциите от мача, а и на личните ѝ проблеми от миналото, за които цяла България знае и които няма как да не са оставили отпечатък върху звездата.

Content Original Link:

https://fakti.bg/life/678786-jana-bergendorf-s-mlado-gadje