В края на януари Джорджина Родригес имаше рожден ден и половинката й Кристиано Роналдо я изненада романтично, осветявайки фасадата на Бурж Халифа в Дубай с нейния лик. А по случай неговия личен празник на 5 февруари бременната красавица му върна жеста.

Добре знаем, че най-голямата мания на футболиста са скъпите коли. Той има завидна колекция за милиони, но едно ново попълнение в нея никога не е излишно. А сега то дойде като подарък от Джорджина.

В профила си в Instagram тя сподели видео от изненадата за рождения ден на Кристиано. В двора на настоящия им семеен дом в Италия е паркиран чисто нов Cadillac Escalade, оборудван с всички възможни екстри, както и с достатъчно място, за да побере всичките им деца.

Според Daily Mail, цената на подаръка на четири колела е около 100 хиляди евро. А ние можем само да се запитаме дали Родригес има толкова пари, които сама е изкарала, за да може да си позволи да го купи на Роналдо.

"Честит 37-и рожден ден на любовта на живота ми. Обичаме те безгранично. Най-добрият баща и най-добрият партньор в живота, който Бог може да ни изпрати. Ти си борец и заслужаваш всичко хубаво, което ти се случва. Ти си съвършенство и вдъхновение", написа бъдещата майка на близнаци към публикацията си.

Въпреки че на видеото Роналдо не изглежда особено въодушевен от получения подарък, той не пропусна да се похвали с него и да благодари на половинката си. А поредната изненада за празника му е била огромна торта с много плодове.  http://dnesplus.bg