Едва в началото на месеца разбрахме, че Кристофър Нолан е избрал Килиън Мърфи за главната роля в следващия си филм.

Oppenheimer ще се съсредоточи върху американския физик и теоретик Робърт Опенхаймер, който е смятан за един от главните виновници атомната бомба да бъде създадена.

Мърфи ще влезе именно в ролята на Опенхаймер, а в социалните мрежи вече вървят мемета за това как Нолан, който обича да прави експлозиите във филмите си наистина, а не да са плод на CGI, ще взриви цял град за целите на Oppenheimer.

Разбира се, това няма да се случи, но малко хумор на гърба на режисьора никога не е излишен. За филма обаче отново се заговори, защото според източници на Deadline Емили Блънт преговаря за роля във филма.

Към момента няма как да знаем дали ще се стигне до сделка, но силно се надяваме това да се случи, защото много харесваме Блънт и смятаме, че ще пасне перфектно. Източниците твърдят, че тя трябва да изиграе съпругата на Робърт Опенхаймер.

Ако Емили Блънт официално се присъедини към актьорския състав на Oppenheimer, това ще бъде вторият филм, в който тя си партнира с Килиън Мърфи след "Нито звук 2".  http://dnesplus.bg