... и за които срамежливо не си позволяваме да говорим

Някoлкo любoпитни фaктa зa ceкca, кoитo е добре да знаете:

1. Мъжкият оргазъм продължава средно 6 секунди, а женският средно 20. Има рекорд, който се държи от жена. Тя е достигнала до 24 оргазма за един час. Със сигурност се надяваме някога да изпитаме, това което е изпитала тя. 

2. Всички знаем, че пушенето е вредно. Но знаете ли, че то влияе зле и на мъжа в леглото. Колкото повече пуши един мъж, толкова по-трудно е да се справи добре в секса. Непушачите са по-издръжливи от пушачите. 

3. Оргазмът при жените не е само удоволствие. Той има и друга функция. В момент на оргазъм стените на вагината вибрират и подобряват процеса на зачеване и придвижване на сперматозоидите към матката.

4. Всички знаем, че мъжете обичат да преувеличават стане ли въпрос за сантиметри. Може би ще ви изненадаме, но само 3 % от мъжете в света имат наистина 20 см. "инструмент". Всички останали преувеличават и лъжат.

5. Често чуваме, че "сексът е здраве". Наистина е така. Редовният секс намалява риска от рак, удар, инфаркт и други сериозни заболявания. 

6. 12% от хората по света са правили секс на мястото, където работят. 

7. Според проучване жените говорят по-мръснишки думи по време на секс, отколкото мъжете. Оказва се, че мъжете са по-мълчаливи по време на половия акт.

8. По време на секс жените могат да мислят за много други неща. Звучи налудничево, но те могат да се притесняват за прическата и маникюра си, дори в най-страстните моменти в секса. При мъжете не е така. Те не могат да мислят за нищо друго, когато правят секс.

9. Много хора се залъгват, че алкохолът помага по време на секс. Това не е така. Не само не помага, ами дори вреди. Алкохолът ни отпуска, но притъпява усещането и нервите в тялото. 

10. Може би си мислите, че всеки има сексуални фантазии. Но всъщност 3% от хората нямат такива. Нито една сексуална фантазия, по никакъв повод и с никой човек.. странно нали?

11. Хората имат най-много сексуални желания до около 25-годишна възраст, след това желанието намалява с времето и при двата пола.   http://dnesplus.bg