Лидерът на ИТН Слави Трифонов коментира на страницата си във Фейсбук избирането на Илиана Иванова като български кандидат за еврокомисар. Той изказа и своето мнение за предложената от ПП-ДБ кандидатура на Даниел Лорер.

Ето какво написа Трифонов: Кандидатурата на Даниел Лорер за еврокомисар не мина. Като цяло беше странно и унизително да имаме две кандидатури.

Урсула фон дер Лайен иска жена за комисар. От ПП явно не са разбрали и изпратиха Лорер. Или пък са разбрали, а пък Лорер е жена. Всъщност, сега разбирам защо навсякъде тикат жена му на Лорер – защото Урсула иска жена. Както и да е. Става ми ясно, че на всяка цена търсим специално място за Лорер, защото в “Труд” прочетох, че сега пък щели да го предложат от ПП за гуверньор на БНБ. Обаче – какво правим ако не го изберат? Получава се рецидив. Затова аз имам предложение. Ако не изберат Лорер за гуверньор на БНБ, предлагам да го изберат за контрольор в БДЖ или в краен случай – ресторантьор на Черно море. Аз съм сигурен, че ако впрегнем усилия, ще намерим място на Лорер и ще се кротне държавата, защото всички търсим работа на Лорер. Ще му намерим работа и нещата ще потръгнат! Да живее Лорер, специалистът за всяка работа! Да живее и жена му!

Content Original Link:

https://fakti.bg/bulgaria/794808-slavi-trifonov-vsichki-tarsim-rabota-na-lorer-specialistat-za-vsaka-rabota-da-jivee-i-jena-mu

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares