Заговор има и той е образец. Това е заговор на хора, които искат Гешев да остане на власт, а Борисов да си проведе реформите. Той се яви като спасителят, който да направи реформите. Тротиловата шашка и тя гръмна, като гледам каква комедия и подигравки се въртят в социалните мрежи.

Те трябва да се замислят как е възможно такова недоверие и подигравки да се въртят към тях.

Това каза в предаването “Честно казано с Люба Кулезич” журналистът и основател на ФрогНюз Огнян Стефанов.

"Тази лъжа, която се очертава да е такава, че и децата са били в колата на Гешев по време на взрива, отговорът на този въпрос е много прост и е: да или не. Защо трети ден се говори, че не са били, след като преди три дни той твърди, че са били в колата.На първи план това е много зловеща лъжа, ти намесваш децата си. Те ще се видят със съучениците си, ще ги разпитват какво се е случило. Има и много противоречиви изказвания", отсече журналистът.

Водещият следовател по случая Мариан Маринов отрече твърдението на вътрешния министър Иван Демерджиев, че има заподозрян. Маринов отрече също твърдението на шефа на Следствието Борислав Сарафов, че по случая работи и израелски експерт. Същевременно заместникът на Сарафов по една телевизия обясни, че Маринов явно не е запознат за израелски експерт. Но как така действащият на терен следовател не знае за такъв човек?

"Компанията Гешев-Борисов са способни да стигат до крайности, за да си запазят властта. Може да се стигне и до кръв, засега няма такава, но аз съм сигурен, че можем да стигнем и дотам, може да има и етнически проблеми и т.н"., сподели Стефанов.

"След взрива социологическа агенция е направила проучване и Борисов е с най-висок рейтинг. Как съвпадат тези работи не мога да разбера? Той ще е спасителят след взривовете. Сценарият, който се разиграва тук с подобен атентат е изцяло по руския модел, и това го виждаме и в Русия в момента, с българина, който беше арестуван", допълни журналистът.

Content Original Link:

https://fakti.bg/bulgaria/778959-ognan-stefanov-scenariat-koito-se-razigrava-s-podoben-atentat-e-izcalo-po-ruskia-model

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares