Това е последният ни апел, молба, настояване към партия ГЕРБ, към нейните кметове във Варна и Пловдив, общинските съвети, към председателя на ГЕРБ - направете всичко необхдимо, за да запазим Пловдивския панаир такъв, какъвто трябва да бъде. Част от България, а не приватизиран скришом. Това заяви на трибунка в парламента депутатът от “Продължаваме промяната – Демократична България” Даниел Лорер.

С днешните развития се отваря поредната и последна възможност ГЕРБ да покаже, че иска да се разграничи от олигарсите в нашата страна и иска да помогне Пловдивският панаир да остане наш, посочи още Лорер.

Общинският съветник от Пловдив Веселина Александрова коментира, че е постановен отказ в Търговския регистър за вписването на акциите на община Варна във фирмата на Гергов. Отказът е постановен на две основания – едното формално. Другото е във връзка с експертната оценка на акциите, която е твърда стара и не отговаря на икономическите условия. Длъжностното лице си е направило труда да извади съдебна практика, в която се казва, че с такива остарели оценки не се вписват вноски. Това може да говори на г-н Гергов, че дори да обжалва този отказ, съдебната практика ще го потвърди. Апелирам г-н Портних да се замисли и да върне акциите на Пловдивския панаир на държавата, заяви Стела Николова.

Content Original Link:

https://fakti.bg/bulgaria/778965-lorer-kam-gerb-tova-e-posledniat-ni-shans-da-spasim-plovdivskia-panair

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares