Ако получим покана от "Продължаваме Промяната", а и не само от тях, ние ще се отзовем на тази покана. Такова е решението на ръководството на Движението за права и свободи, съобщи БТА. Това каза пред журналисти в парламента председателят на парламентарната група на ДПС Мустафа Карадайъ в отговор на въпрос дали ДПС ще се отзове за разговори във връзка със заявката на ПП, че ще поканят всички парламентарни групи на разговори за подкрепа на предложения от тях проектокабинет и управленска програма, ако се стигне до втори мандат.

Друг е въпросът, че сутринта Кирил Петков е изразил някакво по-различно становище от това, което вие говорите като покана, коментира Карадайъ и уточни, че не знае дали това е лично негово мнение или позиция на парламентарната им група, но при всички случаи, ако има покана, ще се отзоват.

Ние има какво да кажем, има и какво да чуем, надяваме се, от тях, защото страната се намира в много сложна ситуация и ние ще направим възможното за преодоляване на политическата криза, за да преодоляваме и другите кризи, каза още Карадайъ.

Ние досега не сме били поканени на разговори, уточни лидерът на ДПС.

Content Original Link:

https://fakti.bg/bulgaria/778533--mustafa-karadaia-ako-prodaljavame-promanata-ni-pokanat-na-razgovori-shte-se-otzovem

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares