Борисов кани ПП да станат част от неговата глутница. Той се опитва едновременно да ги наставлява, поучава, да флиртува с тях и да ги учи. Това каза културният антрополог Харалан Александров за Nova News.

По думите му връщането на Борисов на власт би значело реабилитация. "ПП биха спечелили само, ако управляват с ГЕРБ и ДБ, така ще се научат на политика.

Крехкият и труден процес, в който двете партии се въвлякоха, е породен от това, че са достатъчно интелигентни, за да видят полза от разговорите помежду си, не само за себе си, но и за обществото. Всичко, което ПП казаха, че ще постигнат с революция, се проваля драматично", заяви той.

Според него опитът да бъде преборен Борисов чрез конфликт е обречен на провал. "Той е вълк с много белези, който отнася другите. Нямат шанс малките, сладки, пухкави кученца. Партиите опитват да излязат от ситуацията на конфликт и да влязат в нормалната. Има обнадеждаващи признаци за това, да приемем, че политиците са добронамерени и загрижени от ситуацията", заяви Александров.

Content Original Link:

https://fakti.bg/bulgaria/777652-haralan-aleksandrov-opitat-da-bade-preboren-borisov-chrez-konflikt-e-obrechen-na-proval

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares