От 21 до 23 април 2023 в Спортен комплекс "Горна Малина" ще се проведе един уникален магически турнир - Третото издание на Международния турнир по художествена гимнастика "Меджик къп".

В надпреварата ще се включат 21 клуба от страната и чужбина с общо 600 участници в дисциплините индивидуално категория А и Елит и ансамбли Б, А и Елит категория от възрасти ДМВ до 10 до Жени.

Тази година екипът на "Меджик къп " има желание да направи едно силно състезание, като е предвиден награден фонд от 2000 лв, които ще се разпредели между победителите в Категория "Елит"".

Най-добрите ансамбли ще се борят за три приза: Приз "Диамантените момичета" Приз "Християна Тодорова" Приз "Весела Димитрова"

В дните на състезанието ще присъстват много известни личности от сферата на художествената гимнастика, спорта и шоубизнеса. Още много изненади, подаръци, уникални тематични медали и призове, очаквайте в трите дни на Меджик къп.

Освен всичко това "Меджик къп" 2023 е с инициатива за събиране на средства за Детска сърдечна хирургия. Всички зрители вместо билет за вход могат да дарят сума за каузата в кутиите-сърца на входа на залата или да преведат сума по банкова сметка BG45UNCR70001519422974 основание "MAGIC HEARTS".

Турнирът ще бъде излъчен онлайн.

Главен съдия на турнира ще бъде г-жа Росина Атанасова - генерален секретар на БФХГ. Официален фотограф на събитието ще бъде Анна Недкова, а водещ Олег Орфеев.

Организатор на събитието СКХГ "ТЕА ДЕНС", съорганизатор СКХГ "ТЕА СПОРТ".

Content Original Link:

https://fakti.bg/bulgaria/774990-treti-turnir-po-hudojestvena-gimnastika-medjik-kap-2023

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares