Цяло семейство е настанено в хирургичното отделение на МБАЛ-Пазарджик след вчерашната тежка катастрофа на магистрала "Тракия". Николай Михайлов, съпругата му и двете им деца са в стабилно състояние и без опасност за живота, съобщи пред БНТ началникът на отделението д-р Георги Стоилов.

Самият Николай, който е шофирал, разказа какво се е случило.

"Имаше около 30 метра до колата пред нас, когато автомобилът просто спря. Явно се е блъснал. Аз намалих и се блъснах в него, мисля леко, но явно колата зад нас се е движила по-бързо. Аз загубих съзнание и не помня нищо. Впоследствие разбрах, че нашата кола се е въртяла. Нямаше как да избегна инцидента. Двете ленти бяха с автомобили. Или трябваше да се ударя в колата пред мен или в тази в съседната лента”, това си спомня за инцидента на АМ "Тракия" шофьорът на автомобила Николай Михайлов. Според него, истинско Великденско чудо е, че са останали живи.

49-годишният мъж, 41-годишната му съпруга и двете им деца на 13 и 15 г. са с травми на корема и гръдния кош, натъртвания и охлузвания. Майката и децата нямат никакви счупвания, въпреки че автомобилът, в който са пътували, е изцяло деформиран. Шофьорът е с фрактура на предната стена на челния синус, консултиран е с неврохирург.

Предстои семейство Михайлови да бъдат изписани от болницата в Пазарджик. Всички са били с предпазни колани, което най-вероятно е помогнало за малкото травми по тях.

Content Original Link:

https://fakti.bg/bulgaria/774215-49-godishniat-nikolai-chieto-semeistvo-postrada-nai-tejko-v-katastrofata-na-trakia-chudo-e-che-sme-jivi

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares