Продължава странното политическо говорене "всеки срещу всеки" от сутрин до вечер и нищо смислено не излиза от това. Така коментира политическата ситуация у нас евродепутатът Андрей Слабаков в "Денят започва" с Георги Любенов.

"Трудно ми е да правя политически анализи, но зад това стоят интереси. Предполагам, че и двете формации (ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ - б.р.) държат сами да управляват, но това е невъзможно.

Те и заедно не могат - там има нещо, което не е наред".

Днес отбелязваме 100 години от рождението на големия български артист Петър Слабаков. Андрей Слабаков, който е негов син, разказа спомени на незабравимия актьор.

"Баща ми ме възпита да говоря само това, което мисля. Хората си го харесваха и обичаха, защото беше честен, почтен човек, достоен и най-вече свободен. А свободата е нещо много странно, защото някой казва, че живеем в диктатура и затова не сме свободни - не сте свободни, защото вътрешно не сте свободни и няма значение каква е системата".

Надявам се, че пак ще се появят, ние мислим в една и съща посока. Това беше една много достойна партия и се надявам отново да намери себе си.

Content Original Link:

https://fakti.bg/bulgaria/771501-andrei-slabakov-prodaljava-strannoto-politichesko-govorene-vseki-sreshtu-vseki

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares