Кой печели вота "Не подкрепям никого?"

Призовахме хората да не подкрепят никого, тъй като през последните години имахме възможност да пробваме всичко. Не ни остана друг избор, освен да не подкрепим никого. Като действителни гласове те трябваше да вдигнат бариерата и ИТН да не влязат в парламента.

Премахването на гласовете "не подкрепям никого" ги вкара в парламента. Проблемът е в недоверието в политическата класа. Това заяви съпредседателят на ВМРО Александър Сиди в ефира на "Денят ON AIR".

"ПП-ДБ се събраха, но можеха да ни попитат и щяхме да им кажем, че 1+1 не прави 2. Наляха се милиони, за да може да бъде смачкано статуквото, а гласовете им са със 70 000 по-малко", подчерта той. Според Сиди избирателната активност ще бъде все по-ниска.

"Не може 3/4 от хората в България да са консервативни, а големите политически партии да са тежко либерални. Прокарват идеологии, далечни на българските граждани. Има пропаст между политиците и електората", смята гостът.

В ефира на Bulgaria ON AIR той отбеляза, че "Възраждане" не е феноменът на изборите, като определи високата народна подкрепа за партията като "наказателен вот срещу политическия елит". "Единствено те ще бъдат печеливши от потенциалните избори през лятото, ако не направим необходимото да променим политическото говорене. Костадинов говори различно от всички останали", прогнозира Сиди.

Съпредседателят на ВМРО е на мнение, че хората няма за кого да гласуват. "Необходим ни е един нов консервативен десен проевропейски проект. Време е да седнем и да говорим за обединение, но не на политически партии, а на хора", категоричен бе той.

Сиди обобщи, че България я очаква възможно най-ужасното правителство, което да бъде съставено от ГЕРБ, с подкрепата на ДПС, ПП-ДБ и ИТН.

"Ще има кабинет Франкенщайн, чиято цена ще платим ние, българските граждани", заключи той.

Content Original Link:

https://fakti.bg/bulgaria/770873-aleksandar-sidi-shte-imame-kabinet-frankenshtain-cenata-shte-platim-nie-balgarskite-grajdani

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares