„Този парламент не си свърши работата, не въведохме мерки по ПВУ, вкарахме отново хартиената бюлетина, и направихме така, че България да върви назад“. Това заяви съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков в кулоарите на парламента в последния работен ден на 48-ото Народно събрание, цитиран от БГНЕС.

„Идва времето за голямото обединение, всички хора с добра кауза в България се обединяваме, за да може в следващия парламент всички важни приоритети да се постигнат. Имаме цялостно разбиране, че ПП и ДБ са началото на промяната, от днес започваме разговори и с много граждански организации като „Правосъдие за всеки“, с партии като „Спаси София“, и с хора от Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна“, заяви още Петков. На въпроса дали гражданските организации ще участват в кандидатските листи за 49-то НС, лидерът на ПП отговори:

„България е свикнала да прави политически сделки. Ако всеки един от нас не застане зад общото обединение без да получава нещо в замяна, то той не работи за българския интерес“, коментира още Петков.

Content Original Link:

https://fakti.bg/bulgaria/752030-kiril-petkov-tozi-parlament-ne-si-svarshi-rabotata-napravihme-taka-che-balgaria-da-varvi-nazad

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares