"Трябва да се дава повече информация на хората, за да вземат правилното решение и да знаят какво искат на тези избори. Аз не вярвам в тези послания и цялата мръсна машина работи затова да обясни на хората, как няма път, няма да има разлика, всичко е еднакво тука, няма да е друго, няма да се случи нещо ново.

Не съм съгласна и ние трябва да го поискаме, за да се случи".

Това заяви по Нова Тв зам.-председателят на "Продължаваме промяната" Калина Константинова.

И допълни: "Обединението ни с "Демократична България" е една коалиция на надеждата, искаме да обединим всички будни хора, не само партии".

"Искаме да обединим будните хора с гражданско съзнание, хора, които са се борили за каузи от последните години, които са се борили срещу мръсната машина които, са се борили с държавата, за да постигнат нещо или да променят нещо към позитивно".

"Искаме да вдигнем всички тези хора, всички тези, дали са граждани, дали са политици дали са някакви формации. Смятам, че с ДБ и обединени фракции, можем да имаме 121 депутати. Ние искаме да спечелим изборите и да представим управленска програма, която да промени България, каза още Константинова.

Относно съдебната реформа тя каза: "Този парламент има мнозинство от почти 130 гласа, които са против тази съдебна реформа. Това са ГЕРБ, ДПС и БСП.

Content Original Link:

https://fakti.bg/bulgaria/751647-kalina-konstantinova-s-db-i-obedineni-frakcii-mojem-da-imame-121-deputati

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares