"Препоръчвам на всички политически партии и политици, които участват в изборите в България, много внимателно да изслушат речта на председателя на Европейската комисия и вече завинаги в България да има ясна позиция за едно бъдещо управление на страната, което да е евроатлантическо, защото то единствено дава шанс за възстановяване от кризите през тези три години".

Това заяви в интервю за предаването "12+3" на програма "Хоризонт" бившият заместник-министър и главен преговарящ на България с Европейския съюз Владимир Кисьов:

"Урсула фон дер Лайен подчерта, че това е борба на автокрацията срещу демокрацията. Никоя автокрация не е в състояние да победи демокрацията и за първи път от толкова години Европа е толкова обединена да се справи с кризите. Фон дер Лайен подчерта, че това е най-бързото възстановяване на икономиките в Европейския съюз след такива големи кризи. Разбира се, много време беше отделено на газовата криза, като беше подчертано, че и Европа успява да се справи".

Content Original Link:

https://fakti.bg/bulgaria/712864-vladimir-kisyov-preporachvam-na-vsichki-uchastnici-v-izborite-vnimatelno-da-izslushat-rechta-na-predsedatela-na-ek

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares