"Управление на "Продължаваме промяната" е единственото решение за България, ние се наехме да управляваме тази държава и показахме, че можем да управляваме и коалиционно и се надявам наистина да направим едно добро следващо управление". Това заяви в ефира на Нова тв Йордан Терзийски от ПП.

"Ако хората искат стоп на кризата и нормално управление, то с това ще се справят от ГЕРБ.

Социологиите дават отчетлива преднина на ГЕРБ на изборите на 2 октомври. Ние излизаме с два листа програма. България трябва да се управлява от мнозинство, насочено към Европа и НАТО". Това заяви Александър Иванов от ГЕРБ, цитиран от novini.bg.

"Нашите варианти за премиер са Асен Василев и Кирил Петков, няма по-достойни от тях", отговори Терзийски на въпрос кой трябва да е следващият министър-председател.

"Справихме се с доста кризи, България имаше изоставащи доходи, а ние искаме да имаме стабилни доходи, да привличаме бизнеси. Да върнем като цяло бизнеса в България, защото тези хора в чужбина знаят каква корупция има тук и какво беше през последните 12 години", каза Терзийски.

"Това, което направихте за 7 месеца, наистина 12 години ще трябва да го възстановявате. Тоест с две думи българските граждани обедняха от промяната", посочи още Иванов.

"Средната пенсия се увеличи, минималната се увеличи, каза Терзийски, Иванов пък го попита, какво става, когато отидем в магазина при тези цени на пазара. Иванов от ГЕРБ смята, че най-важното е да се овладее инфлацията. Държавата се управлява последователно и е необходимо да се задълбочи проблемът с енергоносителите, а не да носим танкери и прочие. Ще търсим договори и ще намерим решение.

"Ако трябва да говорим за газ, не знам от ГЕРБ с какви очи изобщо говорят на тези тема, те платиха от парите за пенсиите луди пари за газ", заяви още Терзийски от ПП.\ "Ще довършим това, което започнахме, затова единственото решение е "Продължаваме промяната. През последните 7 месеца направихме първите стъпки: повишихме пенсиите, направихме детските градини безплатни, спряхме корупционния канал за отровни храни на Капитан Андреево. Нека да си довършим работата, Да продължим да вдигаме пенсиите и заплатите И най-после да включим Комисията за борба с корупцията в борбата с корупцията, така че да се бори с корупцията, а не да я покровителства", каза още Терзийски.

Content Original Link:

https://fakti.bg/bulgaria/710802-pp-i-gerb-v-ostar-spor-koi-po-dobre-shte-upravlava-stranata-

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares