„Добър вечер, Северна България!

Нашите срещи с вас не са спирали. Днес започнаха от Силистра.

Там няма втори мост над Дунав. Има фериботна линия Силистра - Кълъраш, пусната по времето на Борисов.

И при Русе няма втори мост над Дунав. Единствените два моста, свързващи България и Румъния са в експлоатация от 1954 година при Русе - Гюргево и при Видин - Калафат през 2013 /при правителство на Борисов/“.

Това написа във Фейсбук Десислава Атанасова от ГЕРБ. Повод за реакцията ѝ са думите на Кирил Петков, че за седем месеца ПП са започнали строителството на 5 моста над Дунав. "Само за седем месеца се договорихме с румънското правителство за моста между България и Румъния до Силистра, както и за още четири моста над Дунав. За последните дванадесет години Борисов само обещаваше и не направи нищо. Още тази година обаче започва проектирането на мостовете и в следващите четири години те ще бъдат абсолютна реалност. Така че нека да помогнем на г-н Борисов да загуби тези избори и да вземе правилното решение за себе си - да се пенсионира", каза Кирил Петков във видеообръщение от Враца.

Ето какъв е отговорът на Атанасова, цитиран от "Епицентър"

„Няма и скоростен път Русе - Търново /Кирил Петков спря проекта/ Няма и магистрала "Хемус". Няма дори смяна на мантинели. За 7 месеца направиха първите си стъпки: 11,4 млрд. дефицит, 837% по-висока цена на газа, при условие, че изобщо го има.

61,2% по-висока цена на дизел, 279% по-висока цена на метан, 51,4 % по- висока цена на бензин, 10 пъти по - висока цена на електричеството, За 7 месеца - посредници, инфлация, миграция и излагация!

Време е да променим това! Години наред, България беше сигурна и финансово стабилна държава. Всички общини реализираха проекти, подкрепяни от правителствата на Бойко Борисов. Борисов и коалиция ГЕРБ - СДС ще спечелим изборите на 2 октомври. Борисов няма да се пенсионира. Ние сме по - силни от хаоса!

 

Content Original Link:

https://fakti.bg/bulgaria/710420-desislava-atanasova-se-prisma-na-kiril-petkov

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares