Истината винаги побеждава! Понякога по-лесно и бързо, друг път по-трудно и бавно, но важното е, че накрая тя винаги триумфира!

Днес справедливостта бе възстановена! Нови ръководства от професионалисти поеха управлението на #ДКК, #Кинтекс и #ВМЗ. Партийните другари на Корнелия Нинова освободиха терена за истинските експерти, които да “ремонтират” техните безобразия във военно-промишления комплекс на България.

Поздравявам г-н Пешев за ръководния пост в Кинтекс! Той е оръжеен търговец с над 35 години стаж в дружеството. Доблестен човек, който е доказал, че милее за държавната фирма, като “сам сред вълците на Нинова” той единствен е гласувал против източването ѝ от офшорната компания от Дубай.

Призовавам новите ръководства да осветлят публично всички (користни) нарушения и своеволия от последните 6 месеца в поверените им дружества. Иначе промяната ще е просто подмяна.

Днес съм по-сигурен от всякога: Битката ми през последните 3 месеца си струваше всички репресии, които понесох от Корнелия Нинова и нейните подопечни. Аз извадих на показ пред обществото престъпните схеми и безпринципните назначения в бранша и в замяна получих донос до Прокуратурата и изфабрикувани дела срещу мен.

Сега обаче аз съм удовлетворен, защото виждам надежда. Все още е рано да се радваме безрезервно, но мракобесието, което модела “Нинова” създаде, стъпка по стъпка си отива.

Искам да предупредя тези, на които днес се радваме и към които гледаме с оптимизъм – няма да остана безразличен към нови прояви на порочни практики, без значение от техния политически цвят! La vérité finit toujours par triompher!

Александър Михайлов, бивш директор на "Кинтекс", Фейсбук

Content Original Link:

https://fakti.bg/bulgaria/705581--bivsh-direktor-na-kinteks-istinata-vinagi-triumfira

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares