Спомням си как един черен автомобил с бясна скорост връхлетя върху мен. Той летеше, той не караше. Толкова силен удар беше, че не знам как съм останала жива. Не мога да го опиша, живея втори живот. Изкарала съм късмет, много силен удар беше. Нещо страшно, преживяното не може да се опише с думи.

Това заяви в ефира на Нова тв пострадалата при бруталната катастрофа във Видин Ирена Парашкевова. Към момента жената е във видинската болница.

„Всичко стана за секунди. Как излезе от другата страна просто не мога да го опиша. Бях с колан, карах леко. Цял живот съм спазвала законите и някой изведнъж да дойде и да те убие на място, не знам, нямам думи. Бих искала да благодаря на всички хора, които ми помогнаха в този труден за мен момент. Много благодаря“, каза Парашкевова.

По думите ѝ хората на място са били възмутени от случилото се.

„Коленете ми са подути. Челото ме боли, гърдите ме болят. Реброто ми не е добре. Благодаря все пак на Бога, че съм се разминала само с това. Трудно ми е да дишам и да говоря, сигурно заради счупеното ребро. Надявам се, да не получа усложнение", разказа пострадалата.

„Видях трима души, че има в колата. Превързваха ги, бяха с леки наранявания. Никой не ми се извини дори. Никой не се обърна към мен“, каза тя.

Тя отправи съвет към всички водачи да не бързат и да карат внимателно, защото животът е много ценен и няма по-ценно нещо от него.

„Бих казала на човека, който ме удари, да е по-внимателен. Животът не е само каране на скъпи коли, но и борба. Трябва да се докаже като човек и после да мисли за други неща“, каза тя и призна, че ще си търси правата в съда и няма да остави така нещата.

Зрелищна катастрофа стана на един от най-натоварените булеварди във Видин и то посред бял ден. 19-годишен младеж изгубва контрол над колата, преминава през мантинела и се удря в автомобил, управляван от 55-годишна жена.

Content Original Link:

https://fakti.bg/bulgaria/705601-progovori-postradalata-pri-brutalnata-katastrofa-vav-vidin

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares