В студиото на "Денят започва с Георги Любенов" Николай Хаджигенов от "Ние идваме!" призова за предизборно обединение с "Продължаваме промяната" и "Демократична България".

Според него е необходимо да има предизборна коалиция, за да са ясни гласовете и след това да се гради програма.

„Ще има избори пак и пак, докато не разберем, че трябва да се създаде общ демократичен фронт, т.е. - събираме хората, които искат демокрация и правосъдие, изготвяме предварително програмата, стъпките и математиката. Тогава ще се съберат гласовете на хората, защото може да се предложи нещо ново.“, отбеляза Хаджигенов.

По думите му четворната коалиция е била сглобена по грешен начин и е нормално, че падна.

"Този тип обединение беше неправилен - трябваше преди изборите да има предизборна коалиция. БСП са огромен проблем във властта и това не е новина от днес. Бойко Борисов влезе във властта заради БСП. 16 години по-късно нищо не се е променило, те управляват по същия начин. За „Има такъв народ“ - каквото успяха да разрушат, го разрушиха, т.е. всичко. Ако трябва да взривяваме нещо, на тях ще се обадим.“, коментира Хаджигенов.

Content Original Link:

https://fakti.bg/bulgaria/700233-hadjigenov-itn-kakvoto-uspaha-da-razrushat-go-razrushiha-ako-trabva-da-vzrivavame-neshto-na-tah-shte-se-obadim-

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares