Политиците ни им случи трудно време, но трябва да имат някаква доза мъжество и да забравят за харесването и нехаресването. Защото, да наистина майки и бащи може би ще стоят на студено, и тези хора трябва да имат лицето да излязат и да го кажат, защото и батериите са хубаво нещо и алтернативите за газ са много хубаво нещо, но няма да стане в петък, а газта може да спре в петък.

Това каза Арман Бабикян пред "Нова телевизия".

Поради тази причина е хубаво някой, дори да няма достатъчно талант, ако иска да вземе Чърчил и да види онова изречение за кръвта, потта и сълзите. Да си задраска кръвта и да каже честно на хората, че може би пот и сълзи ще има, но ще се налага да го изтърпят, за да няма кръв, каза още Бабикян.

Толкова много неща се промениха в живота ни през последните две години, но има един интересен материал на Иван Кръстев, мисля, че излезе в авторитетно немско издание и няма да мога целия да го цитирам, тъй като е дълъг и като чаршаф.

Но той казва нещо много интересно. Казва, ковидът ни затвори, изолира хората и те се капсулираха. Сега войната на Путин отново отвори всичко и ни направи задружни, и хората започнаха да се местят с милиони от място на място, заради войната на този човек. Вижте, как през две години животът ни се променя от едната крайност в другата, коментира още той.

Content Original Link:

https://fakti.bg/bulgaria/659842-arman-babikan-putin-ni-napravi-edinni

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares