„Служебното правителство отне средствата за заплати на строителите. Те бяха извадени от подготвената предварително сметка, за да кажат управляващите, че са си увеличили приходите. Излъгаха". Това заяви пред Нова нюз Георг Георгиев от ГЕРБ.

Той смята, че България на Румен Радев не се харесва от никого. Корабът "Вера Су" пък бил олицетворение на самия държавен глава – "потъващ, неспособен, но лицемерен и нагъл човек".  Според Георгиев стабилно управление без ГЕРБ не може да има и занапред. "Не считам, че има политическа сила, способна да управлява сама. Не е вярно, че ГЕРБ е в изолация. Ако е било така, значи всички са били в изолация. Никой не бе в състояние да проведе адекватен диалог. Имаше доста грозни, цинични, крайни квалификации", сподели той.

Георгиев бе категоричен, че неговата партия не е поставяла разделителни линии в Народното събрание. "Политическото представителство на всеки един българин трябва да бъде уважавано. Политиката обаче бе превърната в терен, на който можеш да кажеш всичко без последици", коментира още бившият зам.-министър на външните работи.  

Той смята, че казусът с гражданството на Кирил Петков трябва да се изясни и той да признае, че е нарушил Конституцията. "Волеизявлението му не задължава Канада да го освободи от гражданство. Съмнявам се, че Румен Радев не е знаел, че Петков е бил с двойно гражданство. Можел е, ако е искал, да провери. А "Продължаваме Промяната" засега е доста аморфна формация, не ги познаваме и не знаем какво да очакваме от тях", завърши той.  http://dnesplus.bg

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares