Той и синът му Бо са се разминали с уплаха, виновният шофьор си тръгнал

Бившият футболист Ваня Джафервич е претърпял лек пътен инцидент в центъра на София. В колата бил и малкият му син – 6-годишният Бо.

Джаферович описа неприятната ситуация във Фейсбук.

Ето и пълния текст публикуван в профила му.

Той публикува подробен разказ в профила си във Фейсбук:

„Взимам аз днес Бо от детската градина и се прибираме с колата ни, както всеки ден. Всичко е нормално докато на булевард Тодор Александров, точно преди светофара и кръстовището с Константин Величков, една кола решава да мине от най-дясната в най-лявата лента, без да се съобрази с движението и идващите коли, които карат с 40-50 км в час.

Виждам го в последния момент, натискам спирачките и едвам спирам за да не го ударя, но другата кола зад мен не успява да спре и се забива директно в задната ми броня. Поглеждам го този клетник, който предизвика всичко това, а и той ме гледа мен.

Типичен балкански екземпляр.

Крива, асиметрична гола глава, мазно лице, изкривен нос, най-вероятно счупен преди години, предполагам и на няколко ракии вече. Наднормено тегло, но не по симпатичен начин.. Не знам точно как да се изразя, за да ме разберете... Абе, свиня, точно така.

Вдигам ръцете, Бо реве, отварям прозореца, а този ми казва „Кво искаш бе?” …и си замина. Аз едвам спирам да не го блъсна, да го спася, мен ме удрят отзад и той бяга след това. И после аз какво съм искал! Знаеш ли какво искам? Иска ми се да не бях спрял бе, гюбре такова.“  http://dnesplus.bg

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares