„Ще се стремим към по-висок резултат на следващите избори. Добавяме още две формации в нашата коалиция, освен „Движение 21”, „Единна народна партия“ и Движение България на гражданите, се присъединяват Земеделски Народен съюз и Движението на непартийните кандидати.“ Това заяви Мая Манолова при регистрацията в ЦИК.

„Готови сме да подпишем споразумение за общо управление на промяната след изборите с „Демократична България“ и с „Продължаваме промяната“. Врата остава отворена за „Има такъв народ”. Тяхно решение е дали ще се присъединят към мнозинството на почтените и дали ще застанат зад създаването на правителство на промяната. Не искам да влизам в ролята на предлагач, ние ще се присъединим към мнозинството на Почтените. Вероятно това ще се случи другата седмица”, каза още Манолова.

„Подкрепяме кандидат-президентската двойка на Румен Радев и Илияна Йотова. Това е президентът, който застана на страната на народа и институцията.“, заяви още тя.

„Изправи се БГ! Ние идваме!” внесе 5000 подписа в Централната избирателна комисия за участие в предстоящите парламентарни избори на 14 ноември.  http://dnesplus.bg

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares