Кирил Петков и Асен Василев са разговаряли с наши членове и структури в цялата страна. Но хората в БСП са мъдри и коректни. Не смятам, че тези хора ще постигнат някакъв успех. Това, което виждаме като заявки, е, че тези хора са по-скоро десни. Това коментира пред Нова тв Христо Проданов от БСП.

Според него не е редно да се правят изводи дали президентът е знаел за политическия проект на Петков и Василев, или зад гърба му те са получили подкрепа от съветници на Радев.

„При нас няма ревност. Ние не се отнасяме собственически към своите членове. Всеки в БСП има глава на раменете си и може да мисли. Идеята е, че искаме да има открити взаимоотношения между БСП и президентската институция. Преди 5 години заявихме, че под никаква форма няма да се месим в делата на президента. Това го направихме, искахме същото коректно отношение”, посочи Проданов.

Според левицата бившият член на БСП и секретар на президента – Николай Копринков, е в дъното на случващите се неща. Те били зад гърба на президента.

„За всяка политическа формация е важно да печели своите гласове, избиратели, подръжници и членове на базата на политически послания, а не чрез пари. Това, което чух от „Екогласност”. Ако това е новият морал, който поредните спасители ще ни предлагат. Мерси! Трябва да стане ясно какви са икономическите им интереси”, каза още политикът от столетницата.  http://dnesplus.bg

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares