Няма да им стигне канцеларската хартия, смята бившият вътрешен министър

Едва ли ще им стигне краткият мандат да напишат всички заповеди за уволнение, написа във Фейсбук бившият вътрешен министър Младен Маринов относно потвърдените намерения от съветника на президента Димитър Стоянов пред Евроком да се изчегъртат „хората на Маринов“ в силовото ведомство.

„Трябва да бъдат назначени хора, които да са честни, а не да работят в интерес на някой български предприемач“, подчертава Стоянов пред Люба Кулезич.

В отговор Младен Маринов напомня, че Стоянов получава заплатата си от президентската институция на Република България и е призван да бъде представител на българската държавност.

„Искам да предупредя същото лице, че ако ще изчегъртват „хората на Маринов“ от МВР едва ли ще им стигне краткия мандат, както и канцеларската хартия, за да напишат всички заповеди за уволнение. А служебният им министър ще си остане сам-самичък в кабинета и без нито един полицейски служител“, коментира Младен Маринов. Той е категоричен, че за 30 години професионална кариера в българската полиция не си е позволил да обиди или да нагруби свои колеги и смята огромната част от българските полицаи за свои приятели. 

„И без да ви плаша, г-да чегъртачи, но сте се захванали с непосилна задача. Трудно ще изчегъртате „хората на Младен Маринов“ от полицията. Просто са много. Десетки хиляди“, уточнява бившият вътрешен министър. Той изразява подкрепа за служителите в МВР. 

„А на Вас, колеги, ще Ви кажа само едно: Спокойно, и тези недоразумения ще си тръгнат. И после, както винаги сме го правили, заедно ще възстановяваме Държавността!“, пише на страницата си в социалната мрежа Маринов.  http://dnesplus.bg

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares