Вярвам, че ще постигнем много по-добър резултат, смята председателят на предизборния щаб на БСП

Ние в БСП не сме нумеролози. Четири е числото на стабилността. Това е знак, че нашите послания за промяна, но съчетана със сигурност и стабилност за хората, грижа за всеки един от тях, се подкрепят и от числото, което получихме днес.

Това заяви председателят на предизборния щаб на БСП Кристиан Вигенин на излизане от Централната избирателна комисия след тегленето на жребия за номерата на партиите и коалициите в бюлетината за парламентарните избори на 11 юли

„За нас не са важни толкова номерата в бюлетините, важното е нашите послания да стигнат до хората и те да ни подкрепят в това, което имаме намерение да направим. Вярвам, че ще постигнем много по-добър резултат. Имаме всички шансове той да е първи на тези избори“, категоричен е Вигенин.

По отношение на казуса със закупуването на машини за гласуването, той заяви:

„Убеден съм, че както и да се развие процесът, машинно гласуване ще има и с повече дисциплина от страна и на избирателите, и на секционните комисии, ще имаме честни и демократични избори. Това е нашето желание и мисля, че то е изпълнимо“, посочи Вигенин.

На въпрос страхуват ли се в БСП, че политическата сила, в която участва Жан Виденов, може да отнеме гласове от „червените“, Кристиан Вигенин отговори: „Не се страхуваме от никого“.

По думите му в БСП вече няма раздори, всички работят активно, ефективно.

„Работим заедно, координирано, с настроение. Ще видите това в следващите дни в кампанията ни“, каза още Кристиан Вигенин.  http://dnesplus.bg

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares