И кръвната проба на “Мис Силикон” Катрин Йорданова е положителна за кокаин, съобщи Нова ТВ.

Припомняме, че тя бе заловена вчера дрогирана с кокаин да кара.

Тя е била спряна за рутинна проверка от СДВР.

В последните седмици името на плеймейтката беше замесено в няколко скандала.

Първият беше предизвикан от качен от нея клип, на който се вижда как кола се движи по АМ "Тракия" със скорост от 256 км/ч.

На друг клип пък автомобилът, който тя управлява, е със стикер на парламента. Йорданова обаче не пожела да обясни как се е сдобила с него. От пресцентъра на Народното събрание обясниха, че стикерът е копие на тези, които са залепени на служебните автомобили. Добавиха, че пропуските на депутатите са с пореден номер, име и фамилия.

Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики коментира видеото на Катрин Йорданова в профила си във Фейсбук с думите:

„Това девойче продължава да си прави каквото си поиска. Днешният ѝ клип е от бул. “История славянобългарска” (бившата 202-ра), гр. София. Там ограничението е 50 км/ч, тя кара с над 60.

За протокола: при скорост от 60 км/ч., за 28 сек. колкото е продължителността на клипа, това момиче е изминало 467 m, в което разстояние тя няма никаква идея какво се случва около нея. Няма да коментирам кучето, което е в краката ѝ, ако попадне между педалите какво ще се случи. Не коментирам и това, че над 500 m изобщо не държи волана с ръце, а си гали кучето, добре, че няма котка. Колкото до спекулациите, че това не била тя, а това не било същата кола, същото куче, дори ръката със специфичната татуировка не била същата, това е просто израз на очевидното безсилие на полицията и държавата да извади подобни джигити от пътя“.

След задържането на Йорданова Русинова пусна нов пост, с който благодари на МВР за добре свършената работа.

Content Original Link:

https://fakti.bg/bulgaria/856306-i-kravnata-proba-na-mis-silikon-katrin-iordanova-e-polojitelna-za-kokain

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares