„С голямо вълнение споделяме с Вас, че ПП „Българско лято“ ще се яви самостоятелно и без мандатоносител на предстоящите избори на 11 юли.“ С това се похвали укриващият се в Дубай Васил Божков, който е лидер на партията.

Бизнесменът, който има редица обвинения, се яви на предишните избори чрез мандатоносител. Това беше Българско национално обединение (БНО) с лидер Георги Георгиев – Готи.

„Това е възможно единствено благодарение на вас - нашите членове, партньори и съмишленици“, заяви в статус Черепа. И прикани хората да дадат подписите си като привърженици на партията.

Божков е обвиняем за 18 престъпления, сред които за ръководене на организирана престъпна група, за принуда, изнудване, опит за подкуп, търговия с влияние и за държане и отчуждаване на културни ценности. Последните обвинения, които бяха повдигнати на Божков са за ръководене на организирана престъпна група с участието на още три лица, създадена с цел извършване на тежки умишлени престъпления. Сред тях – убийства, изнудвания и други тежки престъпления. Освен за ръководене на престъпна, Божков има обвинения за подбудителство към убийството на четири лица.  http://dnesplus.bg

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете
0
Shares