Сайт : https://uzunovauto.com

Узунов предлага най - доброто съотношение между цени и качество при интериорните и блиндирани врати. Можете да прегледате сайта, или да посетите шоурума, където ще видите разнообразието от модели.

Сайт : http://www.property-sofia.com

Property-sofia.com - в този блог ще намерите много ценна информация за сделките с недвижими имоти. Разберете кои са основните ценообразуващи фактори, как да накараме жилището да изглежда по-привлекателно за потенциалните купувачи.

Сайт : http://dsthomeset.com

Фирмен уебсайт за проектиране, производство и монтаж на изделия от масивна дървесина предназначени за екстериора, изцяло съобразени с желанията на клиентите. Дървени конструкции, изработка на дървени стълби, модулни къщи, покривни конструкции.

Сайт : http://www.comfortstroi.com

Строителна компания - Комфорт строй 2009 - Ахелой | Строителна фирма равда, ахелой | Грубо строителство

Сайт : https://bora.bg

„Бора” ООД е фирма, която е специализирана в проектирането и изграждането на пречиствателни системи. Предлагаме следните услуги: електро проекти, проекти по автоматика на управлението

Сайт : https://hamalisofia.eu

Хамалски услуги и Хамали в София Преместване на мебели, Пренасяне на багаж, Товаро разтоварни услуги, Хамали и хамалски услуги Цени - 10 лева на час, Товарен превоз - 25 лева на час в София или 40 - 50 лева на курс, в страната - 0,60 - 0,95 лв./км.

Сайт : http://www.chehplast.com

Чех-Пласт е фирма производител на качествени пвц дограми и стъклопакети в партньорство с Rehau. Разполага с екип за монтаж.

Сайт : https://hamalisofia.eu

Хамалски услуги | Хамали София, пренасяне на мебели, багаж от офиси и жилища, товарен превоз с падащ борд за София и страната. Преместване на мебели, Пренасяне на багаж, Товаро разтоварни услуги

Сайт : https://jas-studio.com

Жаки Арх Студио е със седалище в гр. Варна, от където реализира проектиране на различни сгради, както и дава консултации на инвеститорите. Работи и по реконструкция на съществуващи сгради.

Сайт : http://moiatakashta.com

Програмата „Моята къща” предлага нов  модел за бъдещите собственици на еднофамилни къщи. Моделът поставя в като най-важно възможността за информиран избор на собственика измежду много възможности.

Сайт : http://coolconsult.com

Фирма Cool Consult.Ltd. е с дейност предпроектни проучвания и пълен инженеринг на вентилационни, климатични и отоплителни съоръжения.

Сайт : http://www.luckybeach288.com

„Лъки 288” предлага на клиентите си възможност за закупуване на недвижимото имущество в новата част на гр. Созопол.

Сайт : https://vmlconsult.com

ВМЛ–Консулт е – строителен надзор и оценка за съответствието на инвестиционните проекти.

Сайт : http://www.tonix-bg.com

Тоникс 96 е българска фирма предлагаща решение за всеки дом, хотел офис или заведение.

Сайт : http://vesistroitt.com

Изградили сме широка мрежа от контакти с колеги и фирми доказали отговорността и високата си компетентност в сферата на строителството в продължение на дълги години.

Сайт : https://banya-bg.com

Списание за банята, в което можеш да харесаш идея, но и нещо повече – може да ПОРЪЧАШ интериора или продукта, който желаете за Вашата баня. Тук можете да си харесате цяла баня, почки за баня, гранитогрес, фаянс, мебели за баня и т.н.

Сайт : https://itronix.bg

"ИТРОНИКС" ЕООД е социално отговорна компания, работеща в хармония с пазарните условия, чрез политика на лоялност, прозрачност, гъвкавост и коректност. Стремим се да изграждаме и поддържаме стабилни, дългосрочни взаимоотношения с нашите партньори и клиенти. “ИТРОНИКС” ЕООД е фокусирана върху доставка на електроматериали - ключове, конкакти, осветление, кабели, кабелни скари, кутии, ел. табла, електро апаратура, тръби и други, от водещи европейски производители. Ние спазваме нашите обещания!

Сайт : http://borman.biz

Борман Комерс - внос и производство на интериорни врати, входни врати и кухни - качествена продукция на приемливо ниски цени.

   
   
БНБ Текущи валутни курсове
   

Фиксиран курс
1 EUR =
1.95583 BGN

   
   
   

e-mail: info{@}mybgdir.com
Бг-каталог

 
   
   

BGtop

Гласувайте за моя сайт в БГ чарт

   
   
© 2018 - 2020г. Всички права запазени! Бг - каталог ©