гр./с. : София
Адрес : ул.“Бойчо Бойчев“ – 37
Тел. : 0888 210 214
GSM : 0886 855 500
e-mail : maggy_rr[@]abv.bg
Сайт : https://rim-rock.com

Фирма РИМ-РОК България е дружество, управлявано и представлявано от Магдалена Гоцева. Занимаваме се с изработката на декоративни скали, камъни и водопади, полагане на щампован и шлайфан бетон, външна и вътрешна облицовка на къщи, сгради и хотели, изграждане и декорация на аквапаркове, спа центрове, сауни, солни и ледени стаи и много други. Седалището на фирмата е в гр. София, ул. „Бойчо Бойчев“ №37 Дружеството разполага с производствена база, намираща се до гр. Дупница, сертифицирана за производство на изкуствени скали и камъни.

Изкуствените скали са точно копие на естествена скала, те са на основата на цимента и съдържат голям брой подобрители като еластификатори и пластификатори. Всички материали се внасят от Италия и са снабдени с необходимите сертификати. Боите, с който работим са абсолютно безвредни и също са придружени със съответните сертификати. Към всеки клиент се подхожда строго индивидуално. Прави се компютърен проект или умален модел – макет на обекта, по който се работи. Монтажът и боядисването се извършват от специалисти с дългогодишен опит.

Всеки клиент на фирмата получава безплатен проект, пет годишна гаранция и поддръжка на обекта, както и копие от сертификатите на всички материали вложени в обекта. Фирмата е редовен член на Българска Строителна Камара. Особено много се гордеем с работата си в Зоологическа градина гр.София, където сме и част от голямото семейство на осиновителите. Осиновители сме на семейството на „сурикатите“, които ни радват вече с две поколения малки. Също така закупихме двойка Захарни торбести катерички, които от няколко дни имат и малко. Гордеем се с множеството обекти, които сме изградили и благодарим на тези, които ни се довериха.

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете