гр./с. : Асеновград
Адрес : ул. “Родопска” 36
GSM : 089 704 4292
e-mail : scorpioplast123[@]abv.bg
Сайт : https://scorpioplast.com

Скорпиопласт е фирма, която се занимава с производство и търговия на гъвкави опаковки и пластмасови изделия вече повече от 25 год. Компанията е базирана в Асеновград и работи с множество фирми производители, както и с физически лица и търгува на едро и дребно.

Сред дългото меню от продукти, които биват произведени всеки ден ще откриете алуминиево фолио, аеропласт, найлонови чували, целофанови пликове, рекламни торбички и още мн. други полиетиленови изделия от най-висок клас. Скорпиопласт е доказан източник за много фирми, които се нуждаят от гъвкави опаковки за произведените от тях продукти и работи с бизнеси от множество индустрии, вкл. хранителната, текстилната, леката промишленост и др..

За Скорпиопласт работят само доказани експерти, които са оборудвани с най-модерните машини и екипировка. Може да сте сигурни в качеството на продуктите! Обадете се на посочния номер за повече информация и поръчки или посетете официалната уеб страница на компанията и предгледайте пълния набор от продукти.

Добавете коментар

Security code Обнови

Изпратете