Добави безплатно фирма: ВХОД


Моля, да се регистрират, само, български фирми! Други не се приемат в каталога!

Условия за ползване:

1. Име на фирмата, редно е, във формат: ЕТ АВС , АВС ЕООД , АВС ООД и т.н..

2. Препоръчваме да използвате пълните възможности на Ревюто.

3. Попълнете всички възможни полета в нашия формуляр – задължително.

4. Фирми без контакти – град, адрес, телефон и др. - няма да се публикуват. Сайтът трябва да е основен домейн! Вътрешни страници не се допускат!

5. Фирми без избрана (правилна) категория няма да се публикуват.

6. Брой снимки – лого плюс три снимки по до 500КВ. Препоръчително - снимките не трябва да са големи, на страниците на сайта ще се виждат с резолюция не повече от 400px ширина. Снимките е препоръчително да бъдат jpg, jpeg формат. Задължително е да добавите, поне, лого!

7. Текст на Ревюто – максимум пълна страница А4 формат с размер на символите 12pt. Текстът трябва да е на български, защото сайтът е ориентиран само към българските потребители. Имате право само на пет реда на английски език. Текстът ще бъде обработен и форматиран по стандартите на сайта.


8. Ревюто се публикува за срок от 12 месеца. Ревюто ще се публикува в рамките на две работни седмици и периодът от 12 месеца започва да тече от момента на публикуване!

9. Всички ревюта се преглеждат от администратор преди да се качат на сайта! Фирми, които не отговарят на условията няма да бъдат допускани до каталога.

10. Организации под шапката на фирми занимаващи се с хора преживели насилие, расова или полова дискриминация, джендър, прояви за гейове и други подобни, не се допускат до каталога.

11. Еротични магазини също не се допускат!

Каталогът е ориентиран изцяло към бизнеса в България!

Неговата идея е всяка фирма да пусне свое „Ревю“ (представящо дейността на фирмата), а също и контакти за връзка.

Така каталогът свързва фирмите по между си, да осъществяват своя бизнес, а също и да намират нови клиенти!

GDPR (Общ регламент за защита на личните данни) – Цялата информация предоставяна от Вас потребителите на сайта, отнасяща се до фирмени данни и съхранявана на сайта е публична!

По смисъла на GDPR ние не съхраняваме лични данни!
Фирмите са лично отговорни за изпратените на сайта ревюта и достоверността на информацията в тях!