Цялата ПГ на БСП застава в защита на колежката си Елена Йончева. Това отново бе декларирано днес, след като вчера лидерът на БСП Корнелия Нинова направи изявление за повдигнатите обвинения на депутата.

На брифинг тя се защити и отхвърли обвиненията на прокуратурата. В Тв 7 е направила няколко филма. Средствата за тях са й преведени през КТБ, когато и държавата не е знаела, че банката ще фалира.

"Тази атака започна, когато поискахме независима експертиза на българските магистрали", подчерта тя. Тази атака, това сплашване, тази репресия няма да ни спре, зарече се Йончева.

Иван Иванов също смята, че върху колежката му се осъществява от страна на ГЕРБ груба политическа репресия. Сигналът, от който тръгва разследването на прокуратурата, е подаден от Антон Тодоров, Тома Биков и Делян Добрев.

Социалистът припомни, че атаката срещу Йончева идва, след като тя разкрила далаверите с оградата по границата, Кумгейт и др. Това било нескопосан опит на ГЕРБ да спечели европейските избори.

Червените щели да подкрепят Йончева във всички действията, които тя ще предприеме от тук нататък.

Припомняме, вчера стана ясно, че Елена Йончева е обвинена за пране на пари по разследването за финансови операции със средства, присвоени от КТБ.

Главният прокурор Сотир Цацаров поиска през ноември имунитета на шестима депутати, сред които бяха Елена Йончева и Веселин Марешки.

Веднага след оповестяването на информацията депутатът от БСП Георги Михайлов заяви в кулоарите на парламента, че се отказва от имунитета си. Последва го и Елена Йончева, която пък определи действията на прокуратурата като политическо преследване.  http://dnesplus.bg/
   
   
БНБ Текущи валутни курсове
   

           Фиксиран курс
              1 EUR =
1.95583 BGN

   

Радио  

   
   
   

Контакти  

e-mail: info{@}mybgdir.com
Бг-каталог

   
   
   
© 2018 - 2020г. Всички права запазени! Бг - каталог ©