Политиците да не купуват гласове от гетата, иска вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов. Той смята, че така създавали усещане за безнаказаност у циганите, предаде "24 часа".

Трябва да се даде кураж на полицаите да си вършат работата смята вицепремиерът. "Ако ние не ги убедим, че те трябва да използват закона по най-твърдия начин, дори с използване на сила, и че няма да бъдат наказвани за това като престъпници, няма да има ефект", отсече той и добави, че не може "разбеснели се цигани да хвърлят пейки и да замерят полицаите и за това да няма последици".

БСП не са били подготвени добре за вота на недоверие, отсече вицепремиерът. "Част от опозицията нямаше мотиви, а другата част, като "Воля", на практика не се държаха като опозиция", посочи Каракачанов и призна, че проблеми със сигурността има. Празни приказки от НС не помагат за решението им, категоричен е той.

Българското председателство на Съвета на ЕС представи добре страната ни в Европа. Трябва да внимаваме и да работим активно, за да можем да осребрим тези червени точки в полза на българите, заяви вицепремиерът.

Председателството ни донесе ползи и за отбраната на страната, посочи Каракачанов. По думите му по време на европредседателството ни се е провела сериозна програма от събития и е приет регламент необходим за индустриалното сътрудничество в областта на отбранителната индустрия.

Проблемът с мигрантите може да се реши само, ако държавите в ЕС има обща политика, използвайки включително и флотата си, за да спрат нелегалните потоци от мигранти, посочи министърът на отбраната. Според него трябва мигрантите да бъдат връщани, откъдето са пристигнали.   http://dnesplus.bg/
   
   
БНБ Текущи валутни курсове
   

           Фиксиран курс
              1 EUR =
1.95583 BGN

   

Радио  

   
   
   

Контакти  

e-mail: info{@}mybgdir.com
Бг-каталог

   
   
   
© 2018 - 2020г. Всички права запазени! Бг - каталог ©