Поведението на ГЕРБ е последователно по пътя на антидемократичния процес в България. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в кулоарите на парламента след провала на днешното пленарно заседание.

Левите от своя страна били последователни в отстояването на въвеждането на машинното гласуване. Смятаме, че то гарантира честен и прозрачен вот, отсече Нинова. Опитът да се премахне машинното гласуване е гаранция, че се готвят за манипулиране на изборите, подправяне на резултатите, предположи червеният водач.

По думите й ГЕРБ за пореден път си позволяват да нарушават конституционни принципи на демокрация, на правова държава и правото на свободен избор. Отново си позволяват само три месеца преди избори да променят правилата в движение, без да се съобразяват с обществената реакция и общественото мнение, изтъкна Корнелия Нинова. Винаги на техните предложения сме давали алтернатива и винаги на инат са отхвърляни всички предложения на опозицията, подчерта тя. Управляващите работили на инат.

Припомняме, по-рано днес стана ясно, че днешното пленарно заседание няма да се състои, тъй като един глас не достигна, за да се събере кворум - от БСП и ДПС не се регистрираха.

По тази причина лидерът на НФСБ заяви, че двете партии били в задкулисни договорки.  dnesplus.bg
   
   
БНБ Текущи валутни курсове
   

           Фиксиран курс
              1 EUR =
1.95583 BGN

   

Радио  

   
   
   

Контакти  

e-mail: info{@}mybgdir.com
Бг-каталог

   
   
   
© 2018 - 2020г. Всички права запазени! Бг - каталог ©