И 19 министри да се сменят, няма да стане нищо фатално. Въпросът е какво се прави и какво ще правим този сезон. Това заяви председателят на Обединени патриоти Волен Сидеров преди коалиционния съвет тази сутрин, предаде репортер на БГНЕС.

Ще работим ли за увеличение на пенсиите, да работим за икономика, да има работни места. Това са въпросите. Ще спрем ли миграционната вълна, ще работим ли за националната идентичност. А ние тук стоим и се занимаваме с махленски проблеми, добави Сидеров.

Лидерът на „Атака“ отново обвини председателя на НФСБ и вицепремиер Валери Симеонов за това, че не работи за здравината на „Обединени патриоти“ и управляващата коалиция. „За мен тревожното е, че няма реакция от страна ГЕРБ. Миналия път поставих много остро въпроса, сега пак ще го поставя. Това е ненормално“, подчерта Сидеров.

Той изрази съмнение, че има нещо като заговор срещу премиера Бойко Борисов, в който участват близки до него хора, но отказа да разясни за кого намеква. „Ще спра дотук, защото не искам да заставам пред вас, за да развивам интриги, но не мога да не ги говоря тези неща, защото ги виждам. Достатъчно съм опитен и проницателен. Достатъчно аналитично мислене имам, за да кажа – тук се готви нещо не добро“, категоричен бе Сидеров.

Волен Сидеров призова Валери Симеонов да отговори на въпроса дали иска разрушаване на коалицията и има ли изгода от това. „Аз виждам, че неговите изявления веднага се подемат от реформаторите – бившият военен министър Ненчев, когото го съдят за злоупотреби, Радан Кънев, Атанас Атанасов, Иво Прокопиев. Тази група, която в момента не е в парламента, иска реванш. Иска това правителство долу. Иска объркване и хаос. Иска да си сложи министри и да продължи старата игра, която беше преди“, смята лидерът на „Атака“.

Според него предсрочни избори винаги са възможни. „За какво? За да излезе един и да влезе друг. Този друг с каква идея влиза. Да се замислим за какво е властта – да прави по-добри неща за народа си“, подчерта още Сидеров.   http://dnesplus.bg/
2013 - 2019г. Всички права запазени! Бг - каталог ©